Plak Atışları Dünya Kupası Müsabakaları Bugün Lefkoşe’de Başlıyor

Plak Atışları Dünya Kupası müsabakaları bugün Kıbrıs Rum Kesimi’nde başlayacak. Milyonlarca kişinin merak ettiği atıcılık yarışmalarında, Türkiye’yi temsil eden 3 kişi de organizasyonda yarışacak. Ay yıldızlı temsilcilerimiz Yavuz İlnam, Safiye Sarıtürk ve Nur Banu Özpak olacak.

Plak Atışları Dünya Kupası müsabakalarının düzenlenmiş olduğu organizasyon, bugün itibariyle Kıbrıs Rum Kesimi’nde başlıyor. Büyük bir kitlenin merakla beklemiş olduğu atıcılık müsabakalarında, Türkiye’yi temsilen trap büyük erkekler kategorisinde Yavuz İlnam, trap büyük bayanlar kategorisinde Safiye Sarıtürk ve skeet büyük bayanlar kategorisinde de Nur Banu Özpak yarışacak.

Türkiye’den 3 Temsilci Katılacak

Türkiye’den 3 sporcunun katılmış olduğu organizasyon Lefkoşe’de gerçekleşecek. Avcılık ve Atıcılık Federasyonu’ndan yapılan açıklama göre, ülkemizi trap büyük erkekler kategorisinde Yavuz İlnam, trap büyük bayanlar kategorisinde Safiye Sarıtürk ve skeet büyük bayanlar kategorisinde ise Nur Banu Özpak temsil edecek.

Atıcılık alanında milli sporcumuz olan Nur Banu Özpak’ın bugün atış gerçekleştireceği etkinlik, 13 Mart Cuma günü sona ermiş olacak.