2022 Dünya Kupası B Grubu heyecanı devam ediyor. Lider ingiltere, ABD ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.00’de TRT 1…
2022 Dünya Kupası A Grubu 2. maçında Hollanda, Ekvador ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve TRT 1 kanalından…
2022 Dünya Kupası A Grubu 2. maçında, ilk maçlarını kaybeden Katar ve Senagal kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 16.00’da start…
İddaa bülteninde yer alan Dünya Kupası maçları arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum. Portekiz –…
24 Kasım Perşembe gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. İsviçre - Kamerun: 2.5 ALT, 1.39…
2022 Dünya Kupası G Grubu ilk maçında Portekiz ile Gana karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1…
2022 Dünya Kupası H Grubu ilk maçında Uruguay, Güney Kore karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve TRT…
2022 Dünya Kupası G Grubu ilk maçında, Brezilya ile Sırbistan kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT kanalından ekranlara…
2022 Dünya Kupası G Grubu ilk maçında, İsviçre ile Kamerun karşı karşıya gelecek. Saat 13.00’de başlayacak karşılaşma TRT 1 kanalından…
Güvendiğim Dünya Kupası maçları arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum. İspanya – Kosta Rika: İspanya…